Projekt Tenis Dětem se přesunul ven

Redakce Tenis dětem28. 5. 2024

Vážení příznivci tenisu, léto klepe na dveře a my pro Vás připravili menší shrnutí novinek a aktualit. Co se tedy od začátku roku událo? Pojďme se na podívat…

Projekt Tenis Dětem se přesunul ven

V lednu jsme spojili síly se značkou Tecnifibre. Díky tomu zapojené kluby do projektu získají prémiové tenisové vybavení pro děti a trenéry. Díky zapojení firmy tenisovyobchod.cz do projektu Tenis Dětem můžete bezplatně otestovat kompletní řady dospělých raket značky Tecnifibre!!

Dále lze získat slevu na dětské tenisové bagy a rakety. Obchod poskytuje kromě širokého spektra kvalitního tenisového vybavení také vyplétací servis s diagnostikou. 

Tenisové vybavení Tecnifibre

Tenisové vybavení Tecnifibre

Tenis Dětem

Motivace je pro děti důležitá, a proto jsme v rámci metodiky připravili odměny pro děti v podobě naučných her s tenisovou tématikou. Pro modrou úroveň dáváme dětem pexeso a omalovánky, pro červenou Přebíjenou, v oranžové děti dostávají Černého Petra a za zvládnutí zelené úrovně karetní hru s názvem Tenisový debl. Zábavné hry napomáhají k utužování kolektivu a aktivní výplni času pro děti například v pauzách mezi tréninky nebo i doma s rodiči. 

Odměny Tenis Dětem

Odměny Tenis Dětem

Tenis Dětem

Na konci března jsme uspořádali pod záštitou ČTS na TK SPARTA PRAHA další navazující školení Tenis Dětem-zelená úroveň, kam i přes prodloužený velikonoční víkend a letní počasí dorazilo rekordních 94 účastníků. Ti se sjeli ze všech koutů republiky od Karlovarského, Jihočeského kraje, Vysočinu až po Moravskoslezský kraj. 

Školení na TK Sparta Praha

Školení na TK Sparta Praha

Tenis Dětem

O týden později jsme v areálu Ridera Sport (Ostrava-Vítkovice) připravili seminář pro trenéry, který byl zaměřen na průřez všemi kategoriemi Tenis Dětem – Modrá, Červená, Oranžová i Zelená úroveň. Díky tomu účastníci dostali celistvý přehled o fungování projektu. Školení ze zúčastnili trenéři nejen ze Severomoravského, ale i Jihomoravského a Východočeského kraje. V rámci prohlubování metodiky projektu Tenis Dětem se aktivně snažíme navazovat nová partnerství v tenisových klubech po celé České republice. Aktivitu projektu můžete sledovat na našich sociálních sítích (Facebook, Instagram či YouTube). 

Přihlášku do projektu naleznete ZDE.

Trénink dětí v klubu SK Matchball Česká Lípa

Trénink dětí v klubu SK Matchball Česká Lípa

Tenis Dětem