Prezentace projektu na Moravě

Markéta Kovaříková14. 2. 2023

Projekt Tenis dětem byl představen trenérům a šéftrenérům tenisových klubů na Moravě za přítomnosti místopředsedy Českého tenisového svazu.

Prezentace projektu na Moravě
V pondělí 13.2.2023 proběhla v tenisovém klubu Tennis Hill Havířov prezentace projektu Tenis dětem pro širokou základnu trenérů a šéftrenérů Moravy.

Prezentace proběhla za přítomnosti místopředsedy Českého tenisového svazu pana Martina Hynka. Patron projektu pan Petr Vrchotka seznámil více než 15 účastníků prezentace z tenisovým klubů na Moravě s revolučním projektem na výuku dětského tenisu od do 9 let. Zúčastnění trenéři a šéftrenéři byli z tenisových klubů jako například Vitality Slezsko, TK PRECHEZA Přerov, TK Havířov, Tennis Hill Havířov, TK Na Dolině, a další.

Trenérům byla představena metodická koncepce celého projektu pro výchovu mladých tenistů od 4 - 9 let a práce s mobilní aplikací. Zástupci tenisových klubů obdrželi modré a červené knížky (úroveň 1 a 2), samolepky pro děti, odměny pro děti za nasbírané odznaky, to vše v pevných a reprezentativních deskách projektu Tenis pro děti. Představený a odprezentovaný projekt shledal velký úspěch mezi účastníky, jelikož v postcovidové době tenisové kluby bojují s nedostatkem malých hráčů v rámci náborů nebo motivací děti vrátit zpět ke sportování. Projekt Tenis dětem by mohl tenisovým klubům v této problematice pomoci a vrátit děti zpět na tenisové kurty a udržet je tam až do dorostenecké kategorie.

Velké díky patří pořádajícímu tenisovému klubu Tennis Hill Havířov, především pak paní Monice Wawrzyczkové, který poskytl prostory pro prezentaci a účastníky mile přivítal ve svém krásném moderním tenisovém areálu.



prezentace, dětský tenis

Foto 1

PV

tenis pro děti, prezentace

Foto 2

PV

tenis pro děti, dětský tenis

Foto 3

PV

sport pro děti, tenis dětem

Foto 4

PV