Instruktážní video pro rodiče k mobilní aplikaci

Markéta Kovaříková24. 1. 2023

Tým projektu "Tenis dětem" natočil instruktážní video pro rodiče k usnadnění orientace a používání mobilní aplikace.

Instruktážní video pro rodiče k mobilní aplikaci

Externisté společně s týmem projektu "Tenis dětem" v týdnu natočili instruktážní video pro rodiče k usnadnění orientace v mobilní aplikaci.

Instruktážní video by mělo pomoci rodičům i trenérům se rychleji a lépe zorientovat v mobilní aplikaci. Ve videu nalezne rodič návod ke stažení aplikace, uložení aplikace na plochu telefonu, přihlášení hráče do aplikace a celkovou práci s aplikací. Rodič je nezbytnou součástí pro úspěch revolučního projektu "Tenis dětem" a nejdůležitěší roli hraje v kategorii "Moje já a Pohyb", kdy je na rodiči pomoci hráči se základními cviky i v domácím prostředí.

V mobilní aplikaci má rodič možnost využívat kalendář tréninků a doplňkových akcí, omlouvat hráče z tréninku, sledovat progres hráče díky posbíraným odznakům, porovnat výkonnost hráče v rámci tréninkové skupiny a v případě mít snadný přístup k instruktážním videím jednotlivých odznaků. Trenéři využívají aplikaci především pro snadnější a rychlejší komunikaci s rodiči. Zároveň mohou jasně zadat do systému náplň tenisového tréninku - tedy na jakých odznacích se bude ten daný trénink pracovat.

Revoluční projekt „Tenis dětem“, má za úkol v rámci unikátní metodiky Českého tenisového svazu rozvíjet tenis pro děti do 9 let. Pohybové aktivity pro děti a sportování dětí jsou velmi důležité pro správný a zdravý rozvoj dítětě po tělesné i psychické stránce. Trenéři, rodiče a hráči se zde spojují v jeden celek, jehož cílem je vychovat mladého slušného a cílevědomého sportovce.

Instruktážní video pro rodiče





dětský tenis, výuka tenisu dětí

Mobilní aplikace - Omlouvání z tréninků

tenisdetem.cz

tenis pro děti, mobilní aplikace

Mobilní aplikace - Kalendář tréninků

tenisdetem.cz

mobilní aplikace, rozvoj tenisty

Mobilní aplikace - Úroveň postupu malého tenisty

tenisdetem.cz

tenis dětem, video, mobilní aplikace

Instruktážní video 1

Petr Vrchotka

video, mobilní aplikace, dětský tenis

Tým externistů projektu

Petr Vrchotka

video, mobilní aplikace, tenis dětem

Instruktážní video 2

Petr Vrchotka

tenis dětem, aplikace, web

Instruktážní video 3

Petr Vrchotka