Road show Tenis dětem na turnajích po České republice

Redakce Tenis dětem11. 8. 2023

Co nového se děje a na čem pracujeme? I v létě, čase dovolených, dětských táborů a kempů nezahálíme a snažíme se přiblížit náš projekt dalším dětem, jejich rodičům, ale také klubům a trenérům. Proto jsme vyjeli na takovou tenisovou “road show” po tenisových turnajích.

Road show Tenis dětem na turnajích po České republice

Projekt Tenis dětem je iniciativa, která se zaměřuje na podporu a rozvoj tenisu mezi dětmi po celé České republice. Propojuje vášeň pro tenis s péčí o naše nejmenší děti až po mládež. Ať už jsou vaše ratolesti začínajícími hráči nebo se vypracovávají ve světě tenisových nadějí, naším cílem je podpořit každého, kdo má zájem o tento úžasný sport. Hravou formou motivujeme děti k pohybu a lásce ke sportu. Za každý úspěch jsou odměněni. Stejně tak důležité je i vzájemné zdravé soupeření v rámci dětských turnajů.

My jsme se v polovině července rozjeli na významné tenisové turnaje pro juniory a dospělé pořádané v České republice, jako jsou Svijany Open v Liberci, WTA Prague Open na Spartě, Pardubická juniorka a ITS CUP v Olomouci. Jejich organizátoři nám poskytli zázemí pro prezentaci našeho projektu. Byla to ideální příležitost představit veřejnosti a tenisovým klubům či jednotlivým trenérům myšlenku projektu Tenis dětem. Naše účast na těchto akcích nám umožnila nejen ukázat, co všechno Tenis dětem nabízí, ale také se aktivně zapojit do tenisové komunity a navázat osobní kontakty s hráči, trenéry a představiteli klubů. Byla to skvělá příležitost setkávat se s inspirativními lidmi ze světa tenisu.

tenisový turnaj

Svijany Open

Tenis dětem

tenis pro děti

stánek Tenis dětem

Tenis dětem

Velice si vážíme podpory, kterou nám jednotliví organizátoři projevili. Jejich nadšení a zájem nám dodávají energii a odhodláním k dalšímu rozvíjení projektu Tenis dětem. Věříme, že tato spolupráce nám umožní vytvořit prostředí, kde i ti nejmenší tenisté mohou rozvíjet své dovednosti. A to nejen tenisové, ale i osobnostní. Společně s vámi můžeme vytvořit jednotné prostředí pro budoucí tenisové talenty, kteří možná jednoho dne zazáří na těch nejvýznamnějších tenisových turnajích. Tato společná snaha a důvěra v naše děti nás motivují a posilují v našem závazku k tomu, aby se díky projektu Tenis dětem otevřela cesta k úspěchu, radosti a sportovní vášni.

Těšíme na další etapy projektu Tenis dětem a na setkání s vámi na tenisových kurtech po celé České republice!

Váš klub můžete do projektu přihlásit i na našem webu: www.tenisdetem.cz, kde naleznete více informací.