Letní tenisové kempy pro děti: Tenis dětem rozvíjí talent a radost ze hry!

Redakce Tenis dětem21. 7. 2023

Letní sezona tenisových kempů pro děti je v plném proudu. Naši partneři v projektu Tenis dětem připravili nepřeberné množství letních tenisových setkání pro děti po celé České republice. Jejich cílem je vytvořit pozitivní zážitek pro každé dítě a motivovat jej k dalšímu zlepšování svých tenisových dovedností.

Letní tenisové kempy pro děti: Tenis dětem rozvíjí talent a radost ze hry!

Prázdniny s tenisem



Za první dva týdny jsme zažili spousty radosti a pokroků, když děti na kurtech předváděly své nově získané tenisové techniky. Jsme hrdí na jejich snahu a zápal pro tenis.

Tyto tenisové kempy jsou skvělým způsobem, jak si vaše dítě tenis zamiluje a užije si každý den prázdnin. Děti mají díky pečlivé přípravě jednotlivých tenisových klubů jedinečnou možnost prožít nezapomenutelné sportovní zážitky, jsou podporovány ve svém rozvoji osobnosti a tenisových i pohybových dovednostech. Vše se odehrává pod vedením profesionálních trenérů. Tenis je pro děti báječným sportem, učí je fair play, týmové práci a sebekázni.

Jsou přínosné v mnoha ohledech:

  • zlepšují techniku vašeho dítěte
  • rozvíjí jeho schopnosti jako týmového hráče
  • podporují jej v navazování přátelství s ostatními dětmi
  • naučí jej disciplíně na kurtu
  • udržují fyzickou aktivitu a posilují zdraví



To vše jsou důležité životní dovednosti a hodnoty, které budou vašemu dítěti prospěšné po celý život.

Nejen to zastřešuje projekt Tenis dětem. Máme za sebou oficiálně první sezónu projektu, který roste raketovým tempem. Rozhodně nezahálíme, rozšiřujeme spolupráci se stávajícími kluby a neustále vítáme další nové kluby do naší tenisové rodiny. Jsme odhodlaní poskytovat co nejlepší podporu a možnosti všem členům této komunity. Pokud vás Tenis dětem zaujal a oslovil, budeme rádi, když se k nám přidáte. Společně můžeme vytvářet pozitivní a obohacující tenisové zážitky pro děti, sdílet své zkušenosti a pracovat na rozvoji tenisu jakožto sportu i jako prostředku k osobnímu rozvoji. Přidejte se k nám a staňte se součástí naší nadšené a inspirativní tenisové komunity!

Neváhejte kontaktovat našeho projektového manažera Ondřeje Vaculíka, a to buď skrz formulář na našich webových stránkách www.tenisdetem.cz nebo přímo na e-mailu vaculik@tenisdetem.cz či na telefonním čísle 721811707.