Prezentace projektu Tenis dětem ve Zlíně

Markéta Kovaříková8. 3. 2023

Revoluční projekt Tenis dětem na výuku dětské tenisu od 4 let byl představen trenérům a šéftrenérům tenisových klubů ve Zlíně.

Prezentace projektu Tenis dětem ve Zlíně

V minulém týdnu proběhla ve Zlíně další prezentace projektu Tenis dětem za účasti předsedy jihomoravského tenisového svazu pana Jana Macharáčka.

Zlínské prezentace se zúčastnilo okolo 40 trenérů z Moravy, kterým byl představen nový metodický projekt Českého tenisového svazu na výuku dětského tenisu od 4 let. Účastníkům prezentace byla představena metodická koncepce celého projektu pro výchovu mladých tenistů od 4 - 9 let a práce s mobilní aplikací. Trenérům se také dostaly do rukou materiály projektu, tedy modré a červené knížky (úroveň 1 a 2), nálepky, odměny pro děti za nasbírané odznaky, to vše v pevných a reprezentativních deskách projektu Tenis pro děti.

Představený a odprezentovaný projekt se shledal s pozitivními odezvami, jelikož tenisové kluby v postcovidové době bojují stále více s nedostatkem malých hráčů v rámci tenisových náborů a motivací dětí se vrátit od počítačů zpět ke sportování. Právě nový projekt by mohl klubům v této problematice pomoci a vrátit děti zpět na tenisové kurty a udržet je tam až do dorostenecké kategorie.

Velké poděkování patří panu Janu Macharáčkovi, předsedovi tenisového svazu jižní Moravy, za vřelé uvítání zúčastněných a poskytnutí prostoru v programu pro prezentaci Tenis dětem.

tenis, prezentace

Prezentace ve Zlíně (1)

PV

tenis dětem, tenis pro děti

Prezentace ve Zlíně (2)

PV

dětský tenis, prezentace

Prezentace ve Zlíně (3)

PV