Osobnosti naší velké tenisové rodiny

Markéta Kovaříková6. 3. 2023

Přidej se do naší tenisové rodiny a nech se provázet sourozenci Brendou a Fandou s jejich domácími mazlíčky pejskem Fiftýnem a kocourem Mikešem.

Osobnosti naší velké tenisové rodiny

Vítáme tě v naší opravdu velké tenisové rodině a pojďme si představit důležité postavy projektu Tenis dětem, které tě budou provázet na cestě mezi jednotlivými úrovněmi.

Do tenisové rodiny patří tatínek, maminka, starší brácha Fanda a ségra Brenda. Všichni bydlí v malém domku u zoologické zahrady a spolu s nimi tam žijou kocour Mikeš a pejsek Fiftýn. Mají ale pouze malý domek, a tak se rozhodli, že si společně postaví větší dům, který bude doopravdy krásný a prostorný. Sami to ale nezvládnou a proto potřebují pomoc každého nového malého tenisty. Na cestě za krásným velkým domem se děti setkají i s ostatními zvířátky zoologické zahrady. Děti zvířatům rozumí a mají je rády.

Pojďme se seznámit...

Pes FIFTÝN je miláčkem projektu Tenis dětem a je nepostradatelný pomocník dětí a pana trenéra v cestě za odznaky a odměnami. FIFTÝN je velice živý a hravý pejsek; svou energii přenáší na děti a ukazuje jim radost z pohybu. "Jako Fiftýn se vrací do boudy, vracej se i Ty co nejrychleji do základní pozice."

tenis dětem, dětský tenis, pes, fiftýn

Pes FIFTÝN

UXF



Kocour MIKEŠ je jako z gumy a domů nosí koťata, která skáčou, loví myši a jsou dravá jako tygr. "Buď soustředěný a rychlý jako kočka."

dětský tenis, zvířata, děti

Pes FIFTÝN a kotě

UXF

Ségra Brenda a brácha Fanda jsou tvoji sourozenci v tenisové rodině. Brenda hraje ráda bekhend, Fanda zase forhend. Umějí ale oboje stejně dobře. Jejich údery jsou jako z betonu a proto tvoří pevné základy jejich tenisového domu. Trénuj s nimi zábavnou formou, zlepšuj se, sbírej nálepky a postupuj do další úrovně.

dětský tenis, tenis hrou

Brenda

UXF

tenis pro děti, kluk, forehand

Fanda

UXF



Maminka a tatínek večer, když uloží Brendu a Fandu ke spánku, relaxují nad hrou šachů. Je to často velká bitva, promýšlejí každý svůj tah. Nezmatkují a zachovají chladnou hlavu, ikdyž prohrávají. Nikdy není nic ztraceno do posledního tahu. Když hraješ tenis, přemýšlej nad dalším úderem a soustřeď se na svou hru.

tenisová rodina, tenis pro děti, projekt Tenis dětem

Tenisová rodina

UXF