ČTS školení trenérů III. třídy v Duchcově

Markéta Kovaříková28. 2. 2023

Projekt Tenis dětem odprezentován na školení trenérů III. třídy v tenisovém klubu SK Duchcov.

ČTS školení trenérů III. třídy v Duchcově

Od pátku 24. února 2023 probíhala v severočeském tenisovém klubu SK Duchcov první část školení trenérů III. třídy, u kterého byl přítomen i revoluční projekt "Tenis dětem" pro výuku dětského tenisu do 9 let.

Petr Vrchotka odprezentoval projekt Tenis dětem budoucím trenérům Českého tenisového svazu v rámci školení III. trenérské třídy. Trenérští benjamínci získali jedinečnou možnost nahlédnout do fungování celého projektu a mobilní aplikace pro metodičtější výuku dětského tenisu. Do rukou se jim také dostaly materiály - knížky, deníčky hráče, samolepky, a odměny za splněné úkoly jako jsou pexeso, omalovánky, karetní hra apod. Projekt budoucí tenisové trénery nadchl a zaujal a budeme věřit, že v budoucnu ho právě tito novopečení trenéři budou praktikovat na svých trénincích dětí do 9 let.

Děkujeme pořádajícímu klubu a jeho předsedovi panu Jaroslavovi Přibylovi za a přednášejícím panu Petru Archmannovi a paní Dominice Procházkové. Účastníkům školení přejeme hodně štěstí do druhé poloviny školení a úspěšné zakončení zkoušky.

dětský tenis, prezentace

Přednášející Petr Vrchotka

PV

dětský tenis, tenis pro děti

Materiály projektu Tenis dětem

PV

tenis pro děti, tenis pro děti od 4 let

Odměny pro děti

PV

tenis, vzdělání, školení

Budoucí trenéři ČTS

PV