Prezentace projektu Tenis dětem v Hluboké nad Vltavou

Markéta Kovaříková20. 2. 2023

Tenis dětem byl odprezentován trenérům v jižních Čechách za přítomnosti předsedy jihočeského tenisového svazu pana Ing. Miloslava Hlaváčka.

Prezentace projektu Tenis dětem v Hluboké nad Vltavou
V sobotu 18.2.2023 proběhla v tenisovém klubu TJ TK
Hluboká nad Vltavou další ze série prezentací tenisového projektu Tenis dětem.

Prezentace proběhla za přítomnosti předsedy jihočeského tenisového svazu pana Ing. Miloslava Hlaváčka, který přivítal v krásném tenisovém areálu více než 30 trenérských kapacit jihočeského kraje a prezentující paní Janu Strniskovou, přední metodička Českého tenisového svazu a jedna ze patronek projektu Tenis dětem a pana Petra Vrchotku.

Společně seznámili účastníky prezentace s revolučním projektem na výuku dětského tenisu od do 9 let. Trenérům byla představena metodická koncepce celého projektu pro výchovu mladých tenistů od 4 - 9 let a práce s mobilní aplikací. Zástupci tenisových klubů obdrželi modré a červené knížky (úroveň 1 a 2), samolepky pro děti, odměny pro děti za nasbírané odznaky, to vše v pevných a reprezentativních deskách projektu Tenis pro děti.

Představený projekt shledal mezi trenéry úspěch a nadšení, protože v posledních letech covidu se tenisové kluby a především trenéři potýkali s menším počtem malých zájemců o tenis a o sportování obecně. Tento projekt by jim měl pomoci ve zkvalitnění náborů a dětských tenisových tréninků především díky odměnám a mobilní aplikaci, která je lákavá a hravá. Je důležité vrátit děti zpět na tenisové kurty a především díky zvyšování motivace ke sportování je v klubech udržet.

Velké poděkování patří pořádajícímu tenisovému klubu TJ TK Hluboká nad Vltavou a předsedovi jihočeského tenisového svazu panu Ing. Miloslavovi Hlaváčkovi za perfektní organizaci prezentace a vřelé přivítání do tenisové rodiny v jižních Čechách.

dětský tenis, odměny

Materiály projektu Tenis dětem

PV

prezentace, tenis dětem

Účastníci prezentace

PV

tenis hravě, tenis hrou

Deníček malého tenisty

PV

tenis pro děti, dětský tenis

Představení projektu J.Strniskovou a P. Vrchotkou

PV

mobilní aplikace, tenis dětem

Představení mobilní aplikace

PV

tenis jižní čechy, tenis pro děti

Předseda jihočeského tenisového svazu Ing. Miloslav Hlaváček

PV